Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Με μια συνταγή μπορούμε

 

  •   11/2/2019

Πλησιάζουν οι ημέρες για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Και όπως η αγάπη κυκλοφορεί παντού, σκεφτήκαμε φέτος να προσφέρουμε το περίσσευμα της καρδιάς μας όχι μόνο στο έτερόν μας ήμισυ αλλά και σε όλους εκείνους που μας έχουν ανάγκη!

Οι περισσότεροι από εμάς δεν περνάμε την πιο ανθηρή οικονομική μας περίοδο. Όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που δυσκολεύονται να γεμίσουν ακόμα και το καθημερινό τους πιάτο, και να τραφούν επαρκώς οι ίδιοι, αλλά ακόμα περισσότερο τα παιδιά τους. Αποφασίσαμε λοιπόν φέτος, αντί για άλλη εκδήλωση ή διαγωνισμό, να βοηθήσουμε ακριβώς αυτούς τους ανθρώπους. Διοργανώνουμε έναν φιλανθρωπικό διαγωνισμό συνταγών για να προσφέρουμε τρόφιμα στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη συμπράττοντας με τον οργανισμό «Μπορούμε» (https://www.boroume.gr/).

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να βοηθήσουμε κι εμείς από το σπίτι μας; Αυτό που ξέρουμε καλά, να μοιραστούμε τις συνταγές μας! Η Cookpad (https://cookpad.com/gr) θα προσφέρει για κάθε έναν από εσάς που θα δημοσιεύσει συνταγή σε αυτήν την φιλανθρωπική της δράση, 1 ευρώ για την αγορά τροφίμων που θα διατεθούν με τη βοήθεια του «Μπορούμε» εκεί που υπάρχει ανάγκη!

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν με τη βοήθεια του ποσού αυτού, θα διατεθούν στο σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» (https://www.filoitoupediou.gr/). «Οι Φίλοι του Παιδιού» φροντίζουν οικογένειες σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Αυτά τα παιδιά σε έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Μαγείρεψε λοιπόν με αγάπη, δημοσίευσε τη συνταγή σου ΕΔΩ (https://tinyurl.com/y2bvgfca) και κάντη να μετρήσει. Μοιράσου το με τους φίλους σου και προσκάλεσέ τους να βοηθήσουν κι αυτοί. Όσο πιο πολλοί μαζευτούμε, τόσο περισσότερα τρόφιμα θα μαζέψουμε και τόσο περισσότερο καιρό θα είμαστε ικανοί να στηρίξουμε επισιτιστικά τους «Φίλους του Παιδιού».

Γιατί με μια συνταγή, μπορούμε!

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.