Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Ο Παιδικός Σταθμός στο Θέατρο Τέχνης

 

  •   16/1/2019

Την Τετάρτη 16/1/2019 16 παιδιά παρακολούθησαν την παράσταση «Αλαντίν» στο θέατρο Τέχνης "Κάρολος Κουν". Το έργο, που βασίστηκε στο ομώνυμο λαϊκό παραμύθι, αγαπήθηκε πολύ από τους μικρούς μας θεατές. Μεταφερθήκαμε στην εξωτική, πολύχρωμη Βαγδάτη σε μια περιπέτεια με πρωτότυπη μουσική ζωντανά τραγούδια αλλά και κωμικές καταστάσεις.  Η ιστορία μιλάει για την αλήθεια και το ψέμα, την καλοσύνη και την κακία αλλά και τις απρόσμενες επιπτώσεις που μπορεί να έχουν τα μυστικά στη ζωή. Προσέφερε όμορφες εικόνες και ερεθίσματα για τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού μας. Ευχαριστούμε τη CCC που προσφέρει το Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα του Παιδικού Σταθμού μας.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.