Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Ο Παιδικός Σταθμός στο Θέατρο Τέχνης

 

  •   16/1/2019

Την Τετάρτη 16/1/2019 16 παιδιά παρακολούθησαν την παράσταση «Αλαντίν» στο θέατρο Τέχνης "Κάρολος Κουν". Το έργο, που βασίστηκε στο ομώνυμο λαϊκό παραμύθι, αγαπήθηκε πολύ από τους μικρούς μας θεατές. Μεταφερθήκαμε στην εξωτική, πολύχρωμη Βαγδάτη σε μια περιπέτεια με πρωτότυπη μουσική ζωντανά τραγούδια αλλά και κωμικές καταστάσεις.  Η ιστορία μιλάει για την αλήθεια και το ψέμα, την καλοσύνη και την κακία αλλά και τις απρόσμενες επιπτώσεις που μπορεί να έχουν τα μυστικά στη ζωή. Προσέφερε όμορφες εικόνες και ερεθίσματα για τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού μας. Ευχαριστούμε τη CCC που προσφέρει το Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα του Παιδικού Σταθμού μας.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.