Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Η Περιπέτεια του Παιδικού Σταθμού μας στην Καθαρούπολη

 

  •   24/1/2019

Την Πέμπτη 24/1/2019 τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού μας παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Περιπέτεια στην Καθαρούπολη». Η διεξαγωγή του προγράμματος έγινε από την ομάδα ΚΙΒΩΤΟΣ στον Πύργο Βασιλίσσης στο Πάρκο Τρίτση. Μέσα από πρωτότυπα παιχνίδια και χαρούμενα θεατρικά δρώμενα ταξιδέψαμε στον κόσμο της Καθαρούπολης, στην πόλη της υγείας και της καθαριότητας. Μάθαμε πώς γίνεται η μετάδοση των μικροβίων, πώς κολλάμε ψείρες, τι να προσέχουμε και πώς πρέπει να πλένουμε τα δόντια και τα χέρια μας. Στόχος του προγράμματος είναι να αλλάξουμε τις καθημερινές μας συνήθειες προσωπικής υγιεινής, όχι μόνο στο σχολείο αλλά και στο σπίτι. Ευχαριστούμε τη CCC που προσφέρει το Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα του Παιδικού Σταθμού μας.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.