Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Τα νέα μας

 

ASEAN Plus Bazaar

H Ένωση ASEAN Plus Οργανώνει Μπαζάρ για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Σωματείου “Οι Φίλοι του Παιδιού”

  11/4/2024
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
23ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar "Οι Φίλοι του Παιδιού"

Με μεγάλη μας χαρά, σας καλούμε στο καθιερωμένο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του,2 & 3 Δεκεμβρίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό, Πειραιώς & Ερμού.

  7/11/2023
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον αγκαλιάζει τα παιδιά μας

Η εταιρεία Coca-Cola Τρία Έψιλον ανέλαβε την κάλυψη των Κυριακάτικων γευμάτων των οικογενειών που το Φιλανθρωπικό μας Σωματείο στηρίζει για όλο το καλοκαίρι.

  2/7/2023
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεργασία με την Carexchange

Το Φιλανθρωπικό μας Σωματείο έγινε μέρος της ομάδας της Carexchange, της εταιρείας που κάνει τη δωρεά προϊόντων ευκολότερη και πιο διαφανή από ποτέ με τη νέα της εφαρμογή Carexchange app.

  2/7/2023
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ATHENS CIVIL SOCIETY FESTIVAL 2023

Το πρώτο Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων για την Κοινωνία των Πολιτών είναι γεγονός!

  18/4/2023
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ASEAN Plus Bazaar

Οι ASEAN Plus οργανώνουν Bazaar για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού»

  21/3/2023
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τελετή Βράβευσης των Φοιτητών

«Οι Φίλοι του Παιδιού» πραγματοποίησαν Τελετή Βράβευσης των Φοιτητών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαιδεύση. 

  14/3/2023
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βράβευση του Φιλανθρωπικού μας Σωματείου

Ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσού αποφάσισε τη βράβευση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» για την πολυετή κοινωνική του προσφορά.

  26/1/2023
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου "Οι Φίλοι του Παιδιού"

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» πραγματοποησε και φέτος το καθιερωμένο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του, στις 3 & 4 Δεκεμβρίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό.

  5/12/2022
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar "Οι Φίλοι του Παιδιού"

Με μεγάλη μας χαρά, σας καλούμε στο καθιερωμένο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του, 3 & 4 Δεκεμβρίου!

  10/11/2022
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Οι Φίλοι του Παιδιού» αναζητούν Κοινωνική/ό Λειτουργό

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» αναζητά Κοινωνική/ό Λειτουργό για πενθήμερη, 8ωρη εργασία στα Γραφεία μας στην Αθήνα.

  22/8/2022
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκλογές 2022

Νέο Διοικητικό Συμβούλιου του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιου».

  4/4/2022
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νηπιαγωγείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Το Σωματείο μας εξελίσσει το σημαντικό του έργο με ένα ακόμα εποικοδομητικό βήμα: Συστεγαζόμενο με τον Παιδικό Σταθμό μας λειτουργεί, πλέον, το Νηπιαγωγείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», με επίσημη άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας.

  16/12/2021
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
21ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου "Οι Φίλοι του Παιδιού"

Είμαστε πανευτυχείς που μπορούμε επιτέλους, 𝛄𝛊𝛂 𝟐𝟏𝛈 𝛘𝛒𝛐𝛎𝛊ά, να σας καλέσουμε στο καθιερωμένο 𝚫𝛊𝛆𝛉𝛎ές 𝚾𝛒𝛊𝛔𝛕𝛐𝛖𝛄𝛆𝛎𝛎𝛊ά𝛕𝛊𝛋𝛐 𝐁𝐚𝐳𝐚𝐚𝐫 𝛕𝛐𝛖 𝚺𝛚𝛍𝛂𝛕𝛆ί𝛐𝛖 𝛍𝛂ς! 

 

  24/11/2021
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεά 60 ποδηλάτων από τον Δήμο Αθηναίων σε παιδιά του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Οι Φίλοι του Παιδιού" - Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου - «Κέντρο Ποδηλάτου» του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με το Ι.Ο.Α.Σ «Πάνος Μυλωνάς»
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, ο Δήμος Αθηναίων και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας - ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» εγκαινίασαν την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021, το «Κέντρο Ποδηλάτου» στην καρδιά της Αθήνας. Στο Κέντρο Ποδηλάτου, εκπαιδευτές του Ι.Ο.ΑΣ. θα δίνουν συμβουλές για την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου.
  3/6/2021
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι συναντήσεις της Ομάδας Εργασιακής Επανένταξης
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι συναντήσεις της Ομάδας Εργασιακής Επανένταξης του Σωματείου μας “Οι Φιλοι του Παιδιού’ Μιας συμβουλευτικής ομάδας με στόχο την διευκόλυνση της εργασιακής επανένταξης 10 άπορων, μακροχρόνια ανέργων μητέρων με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.
 
 
  14/4/2021
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μια τελευταία ματιά στο 2020

Το 2020 ήταν δύσκολο για όλους αλλά εμείς, "Οι Φίλοι του Παιδιού", καταφέραμε να συνεχίσουμε το έργο μας με αμείωτους ρυθμούς και αποτελεσματικότητα...

  17/2/2021
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεχίζονται οι συναντήσεις της Ομάδας Εργασιακής επανένταξης

Κατά τον δεύτερο μήνα των εργασιών συζητήθηκαν οι δεξιότητες που είναι χρήσιμες και αποτελεσματικές στην εύρεση εργασίας.  Έγινε εκτενής αναφορά τόσο στις γνώσεις, επαγγελματικές δεξιότητες και τεχνικές ικανότητές που χρησιμοποιεί ένας εργαζόμενος για να διεκπεραιώσει μια σειρά εργασιών στο πλαίσιο του επαγγέλματός του (hard skills), όσο και στις δεξιότητες προσωπικότητας (soft skills), τα προσωπικά χαρακτηριστικά του κάθε ανθρώπου όπως είναι η ψυχική ανθεκτικότητα, η προσαρμοστικότητα, η κριτική σκέψη, η θετικότητα κ.α.. 

 

  1/2/2021
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συγκροτήθηκε η ομάδα εργασιακής επανένταξης. 

10 γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους, 10 γυναίκες που στον πιο απαιτητικό ρόλο της ζωής τους πρέπει να ανταπεξέλθουν ολομόναχες αλλά που είναι αποφασισμένες να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συγκρότησαν την πρώτη ομάδα εργασιακής επανένταξης.  10 μακροχρόνια άνεργες οι οποίες βιώνουν μια πολύ δύσκολη συνθήκη εργασιακά, κοινωνικά και συναισθηματικά προσπαθούν να επανατοποθετηθούν στην αγορά εργασίας.

 

  30/12/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλήρωση Χριστουγεννιάτικής λαχειοφόρου αγοράς

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της φετινής Χριστουγεννιάτικης λαχειοφόρου αγοράς μας.

 

  21/12/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Λαχειοφόρος Αγορά

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο “Οι Φίλοι του Παιδιού”, θέλοντας να ενισχύσει το έργο του, πραγματοποιεί μεγάλη λαχειοφόρο αγορά από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου 2020 με πολλά και πλούσια δώρα.

  23/11/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη φάση του έργου "Ομάδες εργασιακής επανένταξης"

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη φάση του έργου "Ομάδες εργασιακής επανένταξης", το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund με φορέα υλοποίησης το Σωματείο "Οι Φίλοι του Παιδιού". Η Κοινωνιολόγος, Coach, Mentor & Trainer, Θεοδώρα Φούντα πραγματοποίησε 20 ραντεβού με άνεργους γονείς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετέχουν.

 

  18/11/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
"Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ" για το Σωματείο "Οι Φίλοι του Παιδιού"
Ο ΑΒ Βασιλόπουλος έκλεισε 10 χρόνια "Εθελοντισμού ΑΒ" και το "γιόρτασε" μαζί μας.
  20/10/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Greco Strom δίπλα στους Φίλους του Παιδιού

Ευχαριστούμε την GRECO STROM την κορυφαία ελληνική εταιρεία κατασκευής προϊόντων ύπνου που τόσο άμεσα ανταποκρίθηκε σε μια έκτακτη ανάγκη του Σωματείου μας.

Με μια συγκινητική κίνηση αλληλεγγύης, πρόσφερε ένα στρώμα τελευταίας τεχνολογίας και άψογης ποιότητας σε μια μητέρα με πολύ σοβαρό πρόβλημα υγειας την οποία στηρίζει το Σωματείο μας, η οποία πρόσφατα υποβλήθηκε σε σπονδυλοδεσία και χρειαζόταν ένα κατάλληλο στρώμα που θα βοηθούσε στην αποκατάστασή της.

  15/10/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ

Ξεκινούν τις επόμενες ημέρες οι ενημερωτικές συναντήσεις για τη συγκρότηση των Ομάδων Εργασιακής Επανένταξης
Οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου "Ομάδες Εργασιακής Επανένταξης", το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund με φορέα υλοποίησης το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού». Στόχος του έργου είναι η ενδυνάμωση άνεργων γονέων μέσω της δημιουργίας ολοκληρωμένου επαγγελματικού πλάνου, την ενημέρωσή τους σχετικά με τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας και την καλλιέργεια και ανάπτυξη υφιστάμενων επαγγελματικών δεξιοτήτων.  Απευθύνεται σε άνεργους γονείς με ανήλικα παιδιά που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες – ωφελουμένων από το Σωματείο.

  5/10/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλή σχολική χρονιά!
Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή σχολική χρονιά!!!
 
  1/10/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ στηρίζει ξανά τον Παιδικό Σταθμό "Οι Φίλοι του Παιδιού"
Η αγάπη και η συμπαράσταση που λαμβάνουμε από τον κύριο Γιώργο Στασινόπουλο και την Καρτερία ΑΜΚΕ είναι αστείρευτη.
Αυτή τη φορά μας συγκίνησε ιδιαιτέρως που για δεύτερη συνεχή χρονιά κάλυψε τον ετήσιο μισθό της Νηπιαγωγού του Παιδικού Σταθμού μας και στήριξε τις αδιάκοπες προσπάθειές μας να εξοπλίσουμε τα παιδιά μας με τα απαραίτητα εφόδια για τη διεκδίκηση ενός καλύτερου αύριο,
Τον ευχαριστούμε από καρδιάς! 
  29/9/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις επιτυχίες των παιδιών μας. 8 από τα 12 παιδιά που στηρίζει το Σωματείο μας και έδωσαν φέτος Πανελλαδικές εξετάσεις, παρά τις μεγάλες προκλήσεις που αναγκάστηκαν να αντιμετωπίσουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
  28/9/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ευχαριστούμε την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ για τη δωρεά τροχόσπιτου για το Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Διακοπών

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΑΙΓΕΑΣ, η οποία στήριξε το Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Διακοπών του Σωματείου μας χαρίζοντάς μας ένα μεγάλο τροχόσπιτο το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και έξι άτομα.

  3/9/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
O Καραγκιόζης Παγωτατζής
Η αυλή του Παιδικού Σταθμού μας μεταμορφώθηκε σε θερινό κινηματογράφο!
 

 

  23/7/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΓΑΪΔΟΥΡΟΧΩΡΑ
Την Τρίτη 14/7 τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πολύ όμορφη εκδρομή στη "Γαϊδουροχώρα", στο Κορωπί!
 
  17/7/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανάψαμε το φως σε 32 παιδιά!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η crowdfunding καμπάνια μας «Ανάβουμε το φως».

  2/7/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλοκαιρινές διακοπές

Σε λίγες μέρες ξεκινάει το Πρόγραμμα Καλοκαιρινών διακοπών του Σωματείου μας! 🏖🕶

  23/6/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκστρατεία Συλλογικής Χρηματοδότησης - Ανάβουμε το Φως

Ζητάμε από εσάς, να γίνετε συνοδοιπόροι στην προσπάθειά μας, να στηρίξουμε 10 οικογένειες και τα 30 παιδιά τους, που αντιμετωπίζουν ακραία φτώχεια και κινδυνεύουν να μείνουν στο περιθώριο.

  1/6/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δραστηριότητα του Παιδικού Σταθμού εν μέσω Covid-19

Με αίσθημα ευθύνης, αγάπης και φροντίδας για τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού «Οι Φίλοι του Παιδιού», το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνεχίστηκε καθώς οι νηπιαγωγοί παρέμειναν στο πλάι τους όλο αυτό το διάστημα, ενισχύοντάς τους εκπαιδευτικά και συναισθηματικά.

Μέσω της ομάδας κοινωνικής δικτύωσης που δημιουργήθηκε, καμία μέρα εν μέσω περιόδου παραμονής στο σπίτι δεν χάθηκε και επιτεύχθηκε επικοινωνία με τα παιδιά και τους γονείς τους. Ενισχύονταν ψυχολογικά και παρέμεναν σε ενεργή δράση μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προτείνονταν. Για όσες οικογένειες δεν διέθεταν τα κατάλληλα μέσα για διαδικτυακή επικοινωνία, η επαφή πραγματοποιήθηκε σε εβδομαδιαία βάση τηλεφωνικά.

 

  29/5/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
"Οι Φίλοι του Παιδιού" και το Ραδιοταξί Κόσμος στέλνουν τρόφιμα στα σπίτια άπορων οικογενειών

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», θέλοντας να συμβάλει στον αγώνα κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού και της παραμονής των οικογενειών που υποστηρίζει στο σπίτι αποφάσισε να επεκτείνει τη διανομή τροφίμων σε αυτές με την αποστολή απαραίτητων ειδών στο σπίτι των οικογενειών που έχουν ανάγκη. 

Πολύτιμος βοηθός και συμπρωταγωνιστής σε αυτήν την πρωτοβουλία είναι το Ραδιοταξί Κόσμος 18300 που για ακόμη μια φορά ανταποκρίθηκε άμεσα και πρόθυμα στην ανάγκη του Σωματείου και προσφέρθηκε να  πραγματοποιήσει αυτή τη δράση δωρεάν.

  23/3/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Youbehero

«Οι Φίλοι του Παιδιού» ανήκουν πια στην ομάδα των οργανώσεων που ωφελούνται από το youbehero!

  20/3/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα παιδιά μας στο "Σκλαβί"

«Οι Φίλοι του Παιδιού» προσφέρουν στους ωφελούμενούς τους ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών δράσεων, το οποίο αποσκοπεί στην ψυχική και ηθική στήριξη των οικογενειών που βοηθούν.

  23/1/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
"Οι Φίλοι του Παιδιού" αναζητούν εθελοντή

Γίνε κι εσύ φίλος του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού»: γίνε εθελοντής και βοήθησε μας να δώσουμε φροντίδα και ελπίδα σε ακόμη περισσότερα παιδιά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και χρειάζονται τη βοήθειά μας.

 

  20/1/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
"Οι Φίλοι του Παιδιού" στην "Ευτυχία"
  14/1/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Οι Φίλοι του Παιδιού» στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης - Ίδρυμα Βασίλη Και Ελίζας Γουλανδρη

Ένα πολύ ξεχωριστό απόγευμα πέρασαν 20 παιδιά του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης - Ίδρυμα Βασίλη Και Ελίζας Γουλανδρη.

  10/1/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στήριξε το έργο του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Οι Φίλοι του Παιδιού"

Βοήθησε κι εσύ να ελαφρύνουμε μαζί αυτό το βάρος

  9/1/2020
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επίσκεψη Κολλεγίου Αθηνών & Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής στον Παιδικό Σταθμό "Οι Φίλοι του Παιδιού"

Τις γιορτές είναι πάντα πιο έντονη η διάθεσή μας για αγάπη, προσφορά και αλληλεγγύη.
Σε αυτό το κλίμα, μαθητές της Β΄ Γυμνασίου του Κολλέγιο Αθηνών και το 15μελές συμβούλιο της Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή | Επίσημη Σελίδα Σχολής επισκέφθηκαν τον Παιδικό Σταθμό μας, ενημερώθηκαν για το έργο του, πέρασαν με τα παιδιά μας ένα ευχάριστο πρωινό και προσέφεραν δώρα, καθώς και απαραίτητα είδη για τη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού.

  23/12/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Οι Φίλοι του Παιδιού» βραβεύουν παιδιά που πέρασαν στο Πανεπιστήμιο

Με απόλυτη επιτυχία και μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η βράβευση των επιτυχόντων εισακτέων, στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, παιδιών που προστατεύει το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού».

 

  11/12/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 20ο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ των Φίλων του Παιδιού

Συγκινητική υπήρξε, και αυτήν τη χρονιά, η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» στο 20ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar που στόχο είχε τη συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη αναγκών άπορων οικογενειών που στηρίζει το Σωματείο.

  29/11/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
20ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar "Οι Φίλοι του Παιδιού" - Λαχειοφόρος Αγορά
  26/11/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ευχαριστούμε πολύ τους δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς του 20ου Διεθνούς Χριστουγεννιάτικου Bazaar "Οι Φίλοι του Παιδιού"

Ευχαριστούμε πολύ για την πολύ μεγάλη προσέλευση στο 20o Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar- "Οι Φίλοι του Παιδιού" την πρώτη μέρα της εκδήλωσής μας και περιμένουμε να σας δούμε όλους σήμερα, τη δεύτερη και τελευταία μέρα που θα πραγματοποιηθεί και η μεγάλη λαχειοφόρος αγορά μας στην οποία κληρώνουμε 276 δώρα!!!

  24/11/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

Σήμερα και αύριο μπορείτε να επισκεφτείτε το 20ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Σωματείου μας από τις 10 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα να απολαύσετε εδέσματα και θεάματα από όλο τον κόσμο, να προμηθευτείτε μοναδικά δώρα και να βοηθήσετε τα παιδιά μας που έχουν ανάγκη.

 

  23/11/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λίγες ώρες πριν την έναρξη του ετήσιου ΧριστουγεννιάτικουBazaar του Σωματείου "Οι Φίλοι του Παιδιού"

Λίγες ώρες έμειναν για να ξεκινήσει το 20ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας βοήθησαν στην πραγματοποίησή του, χωρίς να ξεχάσουμε κανέναν!

  22/11/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας του 20ου Διεθνούς Χριστουγεννιάτικου Bazaar του Σωματείου μας

Μεγάλη σημασία στην επιτυχία των ετήσιων Χριστουγεννιάτικων Bazaar του Σωματείου μας είχε πάντα η προβολή τους.

  20/11/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι Χορηγοί του 20ου Διεθνούς Χριστουγεννιάτικου Bazaar "Οι Φίλοι του Παιδιού"

Το ετήσιο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας είναι μια πολύ μεγάλη εκδήλωση η οποία απαιτεί πολύ χρόνο, προσπάθεια και φυσικά χρήματα!

  19/11/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Μέγας Χορηγός του 20ου Διεθνούς Χριστουγεννιάτικού Bazaar - Οι Φίλοι του Παιδιού

Φέτος έχουμε την τεράστια χαρά να έχουμε ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ στο 20o Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar- "Οι Φίλοι του Παιδιού" την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

  15/11/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προϊοντικοί Χορηγοί του Ετήσιου Χριστουγεννιάτικου Παζαριού του Σωματείου "Οι Φίλοι του Παιδιού

Χωρίς τη συμβολή των χορηγών μας θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση του ετήσιου Διεθνούς Χριστουγεννιάτικου Bazaar μας.

  12/11/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παιδιά του Σωματείου μας προπονήθηκαν από πρωταθλητές Ολυμπιακών αγωνισμάτων

Περισσότερα από 60 παιδάκια που στηρίζει το Σωματείο μας προπονήθηκαν από τέσσερις κορυφαίους αθλητές Ολυμπιακών αγωνισμάτων!
Οι Κώστας Παπανικολάου (Παίκτης του Ολυμπιακού & και της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ), Κατερίνα Δαλάκα (Πρωταθλήτρια στίβου), Θεοδώρα Γκουντούρα (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας), Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης (Πρωταθλητής Καράτε) δημιουργήσαν την πιο ξεχωριστή ομάδα νικητών, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για τα παιδιά του Σωματείου μας. Τα παιδιά έμαθαν μυστικά και τεχνικές των μπάσκετ, στίβου, ξιφασκίας και καράτε και πέρασαν ένα αθλητικό και διασκεδαστικό απόγευμα.
Ευχαριστούμε την bwin Greece που μέσω της υποστήριξής της στην δίκη μας Ένωση "Μαζί για το Παιδί" χάρισε στα παιδιά μας μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία!

  7/11/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Avtive Citizens Fund - μια σημαντική χρηματοδότηση για το Σωματείο μας

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι «Ομάδες Εργασιακής Επανένταξης» του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» είναι ανάμεσα στα πρώτα 42 έργα που επιλέχθηκαν προς επιχορήγηση από το πρόγραμμα Active Citizens Fund. Μια πολύ σημαντική δράση του Σωματείου μας κατά την οποία γονείς παιδιών που προστατεύουμε, μέσω ομαδικών συνεδριών, λαμβάνουν στήριξη και καθοδήγηση με τελικό στόχο την πλήρη αυτονόμησή και επανένταξή τους στον κοινωνικό ιστό και την επιστροφή τους στην αγορά εργασίας.

  29/10/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
20ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου "Οι Φίλοι του Παιδιού"

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σας περιμένουμε στο μοναδικό, πολυπολιτισμικό Bazaar μας το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στο Helexpo Maroussi που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια!

  15/10/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΑΡΤΕΡΙΑ δίπλα στον Παιδικό Σταθμό μας

Ευχαριστούμε πολύ την ΚΑΡΤΕΡΙΑ Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωφελούς Έργου, που κάλυψε το κόστος της μισθοδοσίας μιας βρεφονηπιοκόμου για ένα έτος και συνέβαλε ουσιαστικά στην απρόσκοπτη λειτουργία του Παιδικού μας Σταθμού και στην προσπάθειά μας να παρέχουμε στα παιδιά μας όλες τις προϋποθέσεις για τη σωστή τους ανάπτυξη τόσο σωματικά όσο και ψυχοσυναισθηματικά 🙏

  24/9/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλοκαιρινές διακοπές

«Οι Φίλοι του Παιδιού» κάθε χρόνο δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά που φροντίζουν να χαίρονται λίγες μέρες ξέγνοιαστων διακοπών!

  29/8/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλό καλοκαίρι από τον Παιδικό Σταθμό

Άλλη μια σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε στον Παιδικό μας Σταθμό. Μια χρονιά γεμάτη γνώση, παιχνίδι και αγάπη.

  1/8/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οδοντιατρικός έλεγχος από τη Mission ANTHROPOS

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Χαρί-ζουμε παιδικά χαμόγελα» της Mission "ANTHROPOS" πραγματοποιήθηκε διαγνωστικός οδοντιατρικός έλεγχος 28 παιδιών του Σωματείου μας.

  16/7/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο Διοικητικό Συμβούλιου του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Οι Φίλοι του Παιδιου"

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού μας Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» με μεγάλη συμμέτοχή των μελών μας.

  29/3/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Ραδιοταξί Κοσμος 18300 δίπλα στους "Φίλους του Παιδιού"

Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο, κύριο Θεοχάρη Πασχαλίδη και τα μέλη του Συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κοσμος 18300'' που παρόλη τη σύντομη «γνωριμία» μας, μας έχουν ήδη στηρίξει με πολλούς τρόπους

  14/2/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με μια συνταγή μπορούμε

Η Cookpad (https://cookpad.com/gr) θα προσφέρει για κάθε έναν από εσάς που θα δημοσιεύσει συνταγή σε αυτήν την φιλανθρωπική της δράση, 1 ευρώ για την αγορά τροφίμων που θα διατεθούν με τη βοήθεια του «Μπορούμε» στους "Φίλους του Παιδιού"

 

Γιατί με μια συνταγή, μπορούμε!

  11/2/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοπή πίτας στο Σωματείο ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας κόψαμε την Πέμπτη το απόγευμα στον Παιδικό Σταθμό του Σωματείου μας.

  31/1/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Περιπέτεια του Παιδικού Σταθμού μας στην Καθαρούπολη

Την Πέμπτη 24/1/2019 τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού μας παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Περιπέτεια στην Καθαρούπολη»

  24/1/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ HASBRO ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΣ

Στο πλαίσιο της ημέρας εθελοντισμού, οι εργαζόμενοι της εταιρείας HASBRO HELLAS αφιέρωσαν μια εργάσιμη μέρα τους σε δημιουργική απασχόληση με τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού μας.

 

  16/1/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Παιδικός Σταθμός στο Θέατρο Τέχνης

Την Τετάρτη 16/1/2019 16 παιδιά παρακολούθησαν την παράσταση «Αλαντίν» στο θέατρο Τέχνης "Κάρολος Κουν"

  16/1/2019
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επισκέψεις σχολείων στον Παιδικό Σταθμό των "Φίλων του Παιδιού"

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, η Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή, το Δημοτικό Σχολείο Saint Paul Delasalle, το Κολλέγιο Αθηνών στον Παιδικό Σταθμό των "Φίλων του Παιδιού"

  21/12/2018
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Πρεσβεία της Ταϊλάνδης στον Παιδικό Σταθμό

Ο Πρέσβης της Ταϊλάνδης, κύριος Chailert Limsomboon, μαζί με τη σύζυγό του κυρία Sansaya Limsomboon και αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Ταϊλάνδης επισκέφτηκαν τον Παιδικό μας Σταθμό την Ημέρα Μνήμης του Βασιλιά τους. Προσέφεραν νοστιμότατα γλυκάκια στα παιδάκια μας, στήριξαν με δωρεές το έργο μας και το κυριότερο πρόσφεραν χαμόγελα και γέλιο σε 30 γλυκά προσωπάκια! Ευχαριστούμε

  17/12/2018
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
19o Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ - Αποτελέσματα Λαχειοφόρου Αγοράς

Αγαπητοί μας φίλοι, εδώ μπορείτε να δείτε τους τυχερούς αριθμούς της λαχειοφόρου αγοράς μας

 

  27/11/2018
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 19ο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ των Φίλων του Παιδιού

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των «Φίλων του Παιδιού» στο μεγάλο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο bazaar που στόχο έχει τη συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη αναγκών άπορων οικογενειών που στηρίζει το Σωματείο μας.

  27/11/2018
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση στο Χίλτον
  26/11/2018
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
19o Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ των Φίλων του Παιδιού


Φέτος για 19η συνεχόμενη χρονιά σας περιμένουμε στις 24 & 25 Νοεμβρίου στο Helexpo Maroussi (Λ. Κηφίσίας 39) να συμμετέχετε στη μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωσή μας!!!
Εξωτικές λιχουδιές, υπέροχα δώρα και ξεχωριστά θεάματα σας περιμένουν σε μία πολύχρωμη, χαρούμενη και μοναδική γιορτή! 

  6/11/2018
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Παιδική Κακοποίηση: Ένα αυξανόμενο φαινόμενο της εποχής μας»

Ημερίδα από το Μαζί για το Παιδί

«Παιδική Κακοποίηση: Ένα αυξανόμενο φαινόμενο της εποχής μας»

  6/11/2018
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Ο Δοντούλης και οι Περιπέτειές του»,

Την Κυριακή 23/9/18 ο Δοντούλης υποδέχθηκε τα πιτσιρικάκια μας στο Θέατρο Ριάλτο – Αλέκος Αλεξανδράκης και μοιράστηκε μαζί τους τις περιπέτειες που είχε με τα δοντάκια που χαλάνε πριν την ώρα τους.

  23/9/2018
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόγραμμα καλοκαιρινών διακοπών 2018

Οι καλοκαιρινές διακοπές τέλειωσαν αφήνοντας πίσω ανέμελες στιγμές και όμορφες αναμνήσεις.

 

  18/9/2018
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
3 συνθέτες - 3 πιάνα

Αυτή τη χρονιά τρεις σπουδαίοι συνθέτες, Ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, συναντιούνται στη σκηνή του Ηρωδείου, την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 21.00 και μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι με μοναδικό σκοπό, τη στήριξη των 40.000 παιδιών που αγκαλιάζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί». 

  27/8/2018
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μαγειρεύοντας στην κουζίνα του Hilton

Ευχαριστούμε πολύ το Hilton Athens που υποδέχθηκε τα παιδιά του Σωματείου μας και πέρασαν 2 όμορφες και δημιουργικές ώρες μαγειρεύοντας με τους σεφ του ξενοδοχείου!

 

  26/7/2018
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
H Ένωση "Μαζί για το Παιδί" μοίρασε παπούτσια TOMS και στα παιδιά που πραστατεύει το Σωματείο μας .

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Ένωση "Μαζί για το Παιδί" μοίρασε παπούτσια TOMS και στα παιδιά που του Σωματείου μας

  23/7/2018
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΓΙΩΤΗΣ "ζαχαροπλάθει" για τους "Φίλους του Παιδιού"

Ένα υπέροχο απόγευμα χάρισε η ΓΙΩΤΗΣ στα παιδιά του Παιδικού μας Σταθμού. Τα παιδιά μας «ζαχαρόπλασαν» πασχαλινά κουλουράκια με τη Ντίνα Νικολάου η οποία τα καθοδηγούσε και τα βοηθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον και αγάπη.
Τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας, μας στηρίζουν πολύπλευρα και ποικιλοτρόπως και μας δίνουν ελπίδα και κουράγιο να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας! 

 

  22/3/2018
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Ψηφιακή Πλατφόρμα Brainy στη διάθεση των παιδιών των "Φίλων του Παιδιού"

Πολύτιμος αρωγός στην προσπάθειά μας να προστατέψουμε τα παδιά του Σωματείου μας από τη σχολική διαρροή είναι η εταιρεία Brainy η οποία δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να συμμετέχουν στην φροντιστηριακή πλατφόρμα brainy η χρήση της οποίας θα τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια καλύτερη σχολική σταδιοδρομία . 

  20/2/2018
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς μας (2017)
  29/11/2017
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
18o Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε και αυτή τη χρονιά στο 18ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του Σωματείου μας.  Σας περιμένουμε στις 25 & 26 Νοεμβρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi (Λ. Κηφισίας 39), να δοκιμάσετε διαφορετικές λιχουδιές από όλον τον κόσμο, να προμηθευτείτε υπέροχα αντικείμενα σε εξαιρετικές τιμές, να βρείτε μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους σας και να απολαύσετε εξωτικούς χορούς από διάφορα μέρη του πλανήτη!!!

Ελάτε στις 25 & 26 Νοεμβρίου 2017, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ να διασκεδάσουμε μαζί  στη μεγαλύτερη ετήσια γιορτή των «Φίλων του Παιδιού» και να προσφέρουμε ελπίδα και στήριξη σε όσα περισσότερα παιδιά μας έχουν ανάγκη.

  6/11/2017
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σεμινάριο Ψυχολογίας από τον κύριο Γιάννη Χοϊμέ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου το Σεμινάριο Ψυχολογίας που διοργάνωσε το Σωματείο μας, οι «Φίλοι του Παιδιού» αφιερωμένο στα προβλήματα στις ανθρώπινες σχέσεις και τη λύση αυτών. 
Ο γνωστός Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής και PhD Σύμβουλος Ανθρωπίνων Σχέσεων, κύριος Γιάννης Χοϊμές μας πρόσφερε μια πολύ ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική βραδιά. Μέλη και φίλοι του Σωματείου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με μεγάλη προσοχή τις πολύ καίριες επισημάνσεις του κυρίου Χοϊμέ σχετικά με συμπεριφορές που ευθύνονται για τα προβλήματα στις σχέσεις μας και πως αυτά θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Για τη σημασία του να θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις, για την αγάπη, την επικοινωνία, την ειλικρίνεια, την υπευθυνότητα… για την καταστροφική για τις σχέσεις επίδραση των αρνητικών συναισθημάτων, το μίσος, το φόβο, το θυμό, τη ζήλεια… Για τη σημασία του να μεγαλώνουμε παιδιά που νοιάζονται για τους άλλους και πως αυτό είναι λυτρωτικό για το ίδιο το άτομο και την κοινωνία. Ο «δάσκαλος» όπως αποκαλούσαν το γνωστό ψυχολόγο πολλοί από τους παρευρισκόμενους είπε πολλά και πολύ σημαντικά…

 
  25/10/2017
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΣ

Στον μικρό κήπο του Παιδικού Σταθμού μας, την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017, γλυκές φωνούλες ήχησαν τόσο δυνατά, ως τα πέρατα της ψυχής των γονιών τους. Συγκινημένοι θαύμασαμε την προσπάθεια και την τόλμη που επέδειξαν οι μικροί πρωταγωνιστές.

  28/7/2017
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΗΓΕ ΕΚΔΡΟΜΗ

Στην τοποθεσία «Αγία Παρασκευή» στο Καλέντζι της Λίμνης Μαραθώνα, την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, 30 μικροί επισκέπτες έκαναν κατάληψη και με τις βροντερές φωνές τους τρόμαξαν τα τζιτζίκια, που με τον καύσωνα έκαναν πάρτι. Έτρεξαν να κρυφτούν μέσα στα τεράστια πλατάνια. 

  19/7/2017
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
30 Χρόνια προσφοράς

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι Του Παιδιού», με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 30 χρόνων δράσης  από την ίδρυσή του , πραγματοποίησε εκδήλωση στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής στις 7 Ιουνίου.

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης , χορηγοί, υποστηρικτές , φίλοι και μέλη του Σωματείου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν το έργο, τα οράματα και τις επιδιώξεις που αφορούν στις άπορες και μονογονεϊκές  οικογένειες που υποστηρίζει το Σωματείο.

 

  5/7/2017
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προσφορά Ειδών Πρώτης Ανάγκης στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα

Το Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ,  σε μια προσπάθεια να στηρίξει τους  νέους , απόρους κρατούμενους  του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα συγκέντρωσε είδη πρώτης  ανάγκης  και τα παρέδωσε την Παρασκευή 10 Μαρτίου.  Σε μια περίοδο που το κράτος δυσκολεύεται να στηρίξει τους ανήλικους κρατούμενους και να τους προσφέρει τα απολύτως απαραίτητα για την διαβίωσή τους εμείς προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε στην βελτίωση της καθημερινότητάς του και της υγιεινής τους.

 

  15/3/2017
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΤΕΡΩΤΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ

ΦΤΕΡΩΤΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ  Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία με δική της πρωτοβουλία προσέφερε την εκπαιδευτική δραστηριότητα «Φτερωτοί Ταξιδιώτες» στην τάξη των προνηπίων του Παιδικού Σταθμού μας.

  13/3/2017
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΣ.

Ημέρα γιορτής στο Παιδικό Σταθμό. Είναι ένα ολοήμερο χαρούμενο και γεμάτο προσμονή πρόγραμμα.  Από το πρωί ξεκινάει η προετοιμασία και το στόλισμα του χώρου. Αλλιώτικη ημέρα ξυπνάμε και δεν φεύγουμε για το σπίτι. Φοράμε τις στολές και ετοιμαζόμαστε για το πάρτι και περιμένουμε τους φίλους μας από τις παλιές χρονιές.

 

  28/2/2017
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Ένα παιδικό βλέμμα συναντά τους πρόσφυγες» «PEDIASIS – Παιδικός Σταθμός «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Pediasis: ένα μεγάλο καλλιτεχνικό δίκτυο με σκοπό την υποστήριξη και βοήθεια των παιδιών ευπαθών ομάδων,μέσω της τέχνης και της διατήρησης της δημιουργικότητας τους. Προσέφερε στον Παιδικό Σταθμό μας ένα δημιουργικό απόγευμα δράσης.Σκοπός τους να δημιουργηθεί μια έκθεση ζωγραφικής.

 

  23/2/2017
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το "Μαζί για το Παιδί" και ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ALPHA

Η Υπεύθυνη Φιλανθρωπικού Τομέα – Κοινωνική Λειτουργός, του Σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» κα Χρυσούλα Διαμαντοπούλου μίλησε στην τηλεόραση του ALPHA TV,  για τα αιτήματα των οικογενειών που ζητούν την βοήθειά μας.

  21/2/2017
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοπή πίτας στο Σωματείο ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας των Ομάδων Στήριξης ήρθε και η σειρά του Σωματείου ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ να κόψει την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του!

 

  17/2/2017
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αστροφεγγιά με τις Ομάδες Στήριξης Γονέων

Μια ευχάριστη Κυριακή περάσαμε με τις μητέρες που προστατεύει το Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»  και συμμετέχουν στις ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΟΝΕΩΝ.

 

  13/2/2017
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Ομάδων Στήριξης Γονέων

Σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα κόπηκε και φέτος η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα των ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΟΝΕΩΝ που λειτουργούν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το προσωπικό και φυσικά μητέρες που συμμετέχουν στις ομάδες υποδεχτήκαμε και τυπικά το 2017.

  6/2/2017
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

ΓΕΝΕΘΛΙΑ,

μια νότα χαράς και γιορτής, για τα παιδιά του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.

  26/1/2017
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Όλος ο Δεκέμβριος στον Παιδικό Σταθμό ήταν μια μεγάλη αγκαλιά.

Αγαπημένοι φίλοι, μικροί και μεγάλοι ήρθαν με δώρα και με πολλή αγάπη για τα παιδιά μας. 

  23/1/2017
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγάπη να μοιράζεσαι

15/12 μέχρι 31/12 Περίοδος αγάπης και προσφοράς στα καταστήματα Helmi

  19/12/2016
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού μαζεύουν ελιές

Πριν αρχίσει το μεγάλο κρύο, αφού τα παιδιά μας τρύγησαν, το μάζεμα της ελιάς ήταν η επόμενη τους εργασία.

  16/12/2016
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
17ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

Οι γιορτές πλησιάζουν και το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΟΙ  ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» οργανώνουν και σας προσκαλούν στο 17ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στο HELEXPO  PALACE - Λ. Κηφισίας  39 στο Μαρούσι, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

  18/11/2016
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΜΕ ΤΡΥΓΟ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Το Φθινόπωρο ήρθε στον Παιδικό Σταθμό μας με τρύγο.

  1/11/2016
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ομάδες Στήριξης Γονέων Φιλανθρωπικού Σωματείου "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

Το Σωματείο λειτουργεί από το 1992 τις Ομάδες Στήριξης Γονέων. Οι ομάδες υλοποιούνται από την Κοινωνική Λειτουργό Χρυσούλα Διαμαντοπούλου και την Ψυχολόγο Εύη Καραγεώργου.

  29/7/2016
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόγραμμα καλοκαιρινών διακοπών

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» υλοποιεί πρόγραμμα καλοκαιρινών διακοπών  για τα παιδιά που προστατεύει.

  20/7/2016
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλοκαιρινή γιορτή στον Παιδικό Σταθμό μας.

Ο Παιδικός Σταθμός μας γιόρτασε την καλοκαιρινή γιορτή του.

Μια ακόμα χρονιά φτάνει στο τέλος της.

  11/7/2016
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διανομή παπουτσιών TOMS στα παιδιά που προστατεύει το Σωματείο μας.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το «Μαζί για το Παιδί»  μοίρασε  παπούτσια TOMS στα παιδιά που προστατεύουμε .

 

  1/6/2016
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επίσκεψη στο Πλανητάριο

Υπέροχη Κυριακή περάσαμε συντροφιά  με τους εργαζομένους της ALPHA BANK. Τα παιδιά που προστατεύουμε  ξεναγήθηκαν  στην έκθεση «Το Δάσος κάτω από το Δρόμο» και στην συνέχεια παρακολούθησαν την προβολή «Μία βόλτα στο Φεγγάρι».

  23/5/2016
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φιλανθρωπική εκδήλωση εταιρείας Plan Toys στηρίζοντας το Σωματείο μας «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Αξιοσημείωτη προσέλευση γονιών και παιδιών όλων των ηλικιών, σημειώθηκε το Σάββατο 21 Μαΐου στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η  εταιρεία PlanToys® στο νέο της υποκατάστημα (Ιπποκράτους 10-12, Αθήνα), με στόχο τη στήριξη του Σωματείου μας «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

  22/5/2016
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πασχαλινή δραστηριότητα με τους γονείς στον Παιδικό Σταθμό.

Ο Παιδικός Σταθμός του Σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ενόψει Πάσχα, συγκέντρωσε γονείς και γιαγιάδες στις 22 Απριλίου, δημιουργώντας πολύτιμες στιγμές και ευτυχισμένες αναμνήσεις για όλη την οικογένεια.

  23/4/2016
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμμετοχή στο Πασχαλινό Bazaar Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ

Την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το Πασχαλινό Bazaar Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ, στο οποίο είχαμε τη χαρά να συμμετάσχουμε.

  22/4/2016
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ζαχαροπλάθουν με την εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Το απόγευμα της Τρίτης 19 Απριλίου, τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού του Σωματείου μας «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» είχαν την χαρά να διασκεδάσουν ζαχαροπλάθοντας κουλουράκια και ζυμώνοντας τσουρέκια, με την πολύτιμη χορηγία της Βιομηχανίας Θρεπτικών προϊόντων ΓΙΩΤΗΣ και τη βοήθεια της βραβευμένης chef και παθιασμένης μαγείρισσας Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

  20/4/2016
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

Σε εορταστική ατμόσφαιρα  κόψαμε την πίτα των δύο ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΟΝΕΩΝ που λειτουργεί το Σωματείο μας . Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου , το Προσωπικό και οι γονείς που συμμετέχουν στις ομάδες στήριξης έκαναν την αποτίμηση του προηγούμενου έτους και  μοιράστηκαν όνειρα και στόχους για το νέο έτος .

  5/2/2016
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ Δ. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

Ο Δ. Σαββόπουλος και τα παιδιά της Σχολής Μωραϊτη τραγουδούν για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» . Το Σωματείο μας  είναι μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» από το 1997.

  19/1/2016
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tα παιδιά του Παιδικού Σταθμού μας πάνε θέατρο.

Η κατασκευαστική εταιρεία CCC προσέφερε τις παραστάσεις και την μεταφορά τον παιδιών με πούλμαν.

  22/12/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Eπίσκεψη στο CHRISTMAS FACTORY στο ΓΚΑΖΙ.

Η ομάδα της ΑΙΜ από τηντην Ελαΐς UnileverHellasπροσέφερε στα παιδιά του Παιδικού Σταθμού μας μια επίσκεψη στο CHRISTMASFACTORYστο ΓΚΑΖΙ.

  21/12/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ

Ευχαριστούμε την ALPHABANK για την δυνατότητα που έδωσε σε παιδιά που προστατεύουμε να επισκεφθούν το Μουσείο Γουλανδρή.
Με οδηγό την έκθεση «Ανακαλύψτε την Άγνωστη Ελλάδα – Προστατευόμενες Περιοχές» τα παιδιά ανακάλυψαν την άγρια φύση των περιοχών του δικτύου Natura2000 καθώς και την σημασία της προστασίας τους.

  18/12/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς μας.

  2/12/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Υπέροχη Κυριακή περάσαμε παρέα με τους εργαζομένους της ALPHABANK. Παρέα με τις οικογένειες και τα παιδιά  που προστατεύουμε συγκεντρωθήκαμε στον υπαίθριο χώρο  της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών πίσω από τη Μονή Καισαριανής.  Μέσω ενός διασκεδαστικού ομαδικού παιχνιδιού, τα παιδιά  ανακάλυψαν  στοιχεία για την ελιά και τη φροντίδα της.

  23/11/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Παιδικό Μουσείο στην Πλάκα επισκέφτηκαν τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού μας

Ευχαριστούμε το Παιδικό Μουσείο στην Πλάκα για την δωρεάν συμμετοχή των παιδιών μας σε ψυχαγωγική και εκπαιδευτική δραστηριότητα.

  6/11/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR 28 & 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 Οι γιορτές πλησιάζουν και «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» σας προσκαλούν στο 16 Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Παζάρι τους στο HelexpoΜαρούσι, Λ. Κηφισίας 39 στο Μαρούσι

  3/11/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Παιδικός Σταθμός γιόρτασε την 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

Ο Παιδικός Σταθμός μας για μια εβδομάδα συμπεριέλαβε στην εκπαιδευτική του δραστηριότητα την εθνική μας εορτή.

  29/10/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μαραθώνιος της Αθήνας. Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστούμε WIND!

Με την WINDRunningTeamτρέχουν  δημοφιλείς Έλληνες και στηρίζουν το Σωματείο μας  .
Κυριακή 8 Νοεμβρίου τρέχουμε όλοι μαζί και στηρίζουμε τα παιδιά !

  21/10/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!!

Ο Παιδικός  Σταθμός μας άνοιξε την πόρτα του για μια ακόμα σχολική χρονιά.

Ευχόμαστε να είναι γεμάτη  Υεία  και  Χαρά , Δημιουργική  και  Εποικοδομητική .

  21/9/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Bazaar

Το Φιλανθρωπικό σωματείο ‘ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ’ ευχαριστεί θερμά την εταιρία PwC , καθώς και την  κα Βίβιαν Τσαμαδού και Στέλλα Κεσεμλή , για την άψογη διοργάνωση του Bazaar.

  16/9/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ας γεμίσουμε την τσάντα τους χαμόγελα

Πρωτοβουλία Ένωσης ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, Εθνικής Τράπεζας & ΣΚΑΪ

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί» η Εθνική Τράπεζας και ο ΣΚΑΪ  οργανώνουν δράση συλλογής σχολικών ειδών στην Αθήνα, με τίτλο «Ας γεμίσουμε την τσάντα τους χαμόγελα». Για 3η συνεχή χρονιά συγκεντρώνονται σχολικά είδη για  τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

  2/9/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλό Καλοκαίρι

Το Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»  σας εύχεται ολόψυχα Καλό  και  Ξέγνοιαστο Καλοκαίρι  γεμάτο όνειρα και θετική σκέψη.  Καλή επάνοδο .
Σας ενημερώνουμε πως το Σωματείο θα παραμείνει  κλειστό από την Δευτέρα 3 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 21 Αυγούστου.

  31/7/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΜΑΔΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Η δεύτερη Ομάδα Ενδυνάμωσης Άνεργων Γονέων ξεκίνησε στις 23/4/2015 . Σε αυτή συμμετείχαν 10 άνεργοι γονείς με σκοπό να επαναπροσδιορίσουν  τον ρόλο τους και την θέση τους στην νέα αγορά εργασίας . Η ομάδα έληξε μετά από 15 συναντήσεις στις 9/7/2015.

  27/7/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙΑ

Το  Σωματείο υλοποιεί πρόγραμμα καλοκαιρινών διακοπών  για τα παιδιά που προστατεύει. Συγκεκριμένα μεσολαβεί προκειμένου να συμμετάσχουν τα παιδιά σε δημόσιες ή ιδιωτικές κατασκηνώσεις , ενώ ταυτόχρονα διατηρεί δυο τροχόσπιτα σε camping στην Νέα Μάκρη όπου φιλοξενούνται οικογένειες καθ’όλη την διάρκεια του καλοκαιριού με όλα τα έξοδα διαμονής , διατροφής και μεταφοράς πληρωμένα από το Σωματείο.

  15/7/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ευχαριστούμε θερμά το Βιοτεχνικό-Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο για την δυνατότητα που έδωσε σε 30 γονείς και παιδιά που προστατεύει το Σωματείο μας να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Το Λιμάνι και ο Άνθρωπος» που είχε  ως σκοπό  να κατανοήσουν τα παιδιά καλύτερα το ρόλο της Λιμενικής Βιομηχανίας στη διακίνηση αγαθών και ανθρώπων και πως επηρεάζει τη ζωή τους, την οικονομία και την κοινωνία συνολικά.  Ευχαριστούμε θερμά  την Panolympia για την δωρεάν μεταφορά μας και για την πολύχρονη στήριξη .

  8/7/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Ζωγραφίζουμε τον κήπο του Παιδικού Σταθμού μας.

  12/6/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
11ο Athens Digital Arts Festival

10 παιδιά που προστατεύει το Σωματείο μας συμμετείχαν σε δίωρο βιωματικό εργαστήριο με σκοπό να εξερευνήσουν την μαγεία του ηλεκτρισμού μέσα από το παιχνίδι ,την συνεργασία, τον πειραματισμό, την πρακτική άσκηση και το λάθος. Ευχαριστούμε, το  11ο Athens Digital Arts Festival και τον Διοργανωτή της Εκδήλωσης κο Ηλία Χριστοδούλου  , για  την ευχάριστη εκπαιδευτική εμπειρία.

  28/5/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΧΑΜΕΛΙΝ

Το καλό παιδικό θέατρο είναι ο καλύτερος τρόπος να ψυχαγωγήσεις , να εκπαιδεύσεις και να φροντίσεις ένα παιδί. Ευχαριστούμε την ALPHABANK γιατί προσέφερε σε 60 παιδιά και γονείς που προστατεύει το Σωματείο μας  την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΧΑΜΕΛΙΝ

  26/5/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΑΘΜΟ

Τον μήνα Απρίλιο 5 παιδιά μας είχαν γενέθλια. Η PASSARELLA μας έφτιαξε μια καταπληκτική τούρτα.

  14/5/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο Παιδικός Σταθμός μας, γιόρτασε με τον δικό του τρόπο την Γιορτή της Μητέρας.

Την φετινή χρονιά, η γιορτή της μητέρας ήταν αφιερωμένη στην μαμά του Αλέξανδρου.

  10/5/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΚΔΡΟΜΗ

Η Άνοιξη μύρισε για τα καλά και ο Παιδικός Σταθμός πήγε εκδρομή στην παραλία του  Σχοινιά.

  5/5/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΜΑΔΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Η πρώτη ομάδα ολοκλήρωσε τις εργασίες της με μεγάλη επιτυχία. 

4  στους 10 γονείς που συμμετείχαν κατάφεραν να αποκατασταθούν επαγγελματικά ,         2 γονείς συμπλήρωσαν τις ώρες εργασίες του με δεύτερη  εργασία ή  συμπληρώνοντας περισσότερες ώρες εργασίες στο ίδιο αντικείμενο ενώ όλοι οι γονείς  κατάφεραν να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα και τον τρόπο με τον οποίο αναζητούν εργασία.

  30/4/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ επισκέφτηκαν τον Παιδικό Σταθμό μας.

Η Ε΄ Δημοτικού από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, με την δασκάλα τους Μαργαρίτα Τσοπελάκου, επισκέφτηκε τον Παιδικό Σταθμό μας, τις ημέρες των εορτών.

  28/4/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάμε Θέατρο τα παιδιά του Σωματείου

Από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα έχουμε συνοδεύσει  118  παιδιά  σε 4 ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις.  Στον Γύρο του Κόσμου σε 80 ημέρες, στο Παραμύθι χωρίς όνομα , στον Τομ Σόγιερ και τον Κο Τιμόθεο και το Χαμένο Πετράδι της Γνώσης.

  27/4/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Με την πολύτιμη στήριξη της Hellenic Hope, 50 άπορες οικογένειες που προστατεύει το Σωματείο μας λαμβάνουν σε μηνιαία βάση τρόφιμα.

  24/4/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Μεγάλη Εβδομάδα και τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού μας, έφτιαξαν τις πασχαλινές λαμπάδες τους.

  8/4/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
2 Απριλίου 2015 στην PwC

Την  Πέμπτη 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στα κεντρικά γραφεία της PwC Πασχαλινό Bazaar σε συνεργασία με 5 Φιλανθρωπικά Σωματεία.  

  7/4/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 2015

Βαφτιστήρια (παιδιά που προστατεύει το Σωματείο μας) και νονές (μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ) συναντήθηκαν στον χώρο του γραφείου.  Σε μια τρυφερή συνάντηση με πολύ αγάπη τα παιδιά πήραν την λαμπάδα τους και το δώρο τους για το Πάσχα.

  6/4/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2015

Με επιτυχία διεξήχθη  η Γενική Συνέλευση του Σωματείου  η οποία ολοκληρώθηκε σε συγκινητική ατμόσφαιρα με την βράβευση του Θ. Νουραλά και της Λ. Ακίμπε. Ενός  έφηβου και μίας  ανύπαντρης μητέρας που το Σωματείο μας προσέφερε στήριξη και αυτοί την αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο.

  1/4/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ

Ευχαριστούμε την Eurobankγιατί προσέφερε στα παιδιά που προστατεύουμε ένα ταξίδι ονειρικό , ένα ταξίδι εκπαιδευτικό , ένα ταξίδι  μαγικό.  Μπορεί να μην διήρκησε 80 ημέρες, όμως η ανάμνηση του θα συντροφεύει για πολύ περισσότερο τα παιδιά μας.

  22/3/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

"Βουρτσίζουμε μαζί"
 ΑΙΜ  -  «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

  20/3/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαρούμενες μελωδίες στον Παιδικό Σταθμό μας.

Μια μουσική αγκαλιά για τους μικρούς καλλιτέχνες από το PEDIASIS.

  13/3/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σίτιση των παιδιών του Παιδικού μας Σταθμού

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και Πάσης  Ελλάδος του Παλαιού Ημερολογίου  συνέβαλλε στη σίτιση των 37 παιδιών του Παιδικού Σταθμού

  9/3/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ στον Παιδικό Σταθμό μας

Τις Απόκριες γιορτάσαμε στον Παιδικό Σταθμό με μεγάλο πάρτι.

  24/2/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στον Παιδικό Σταθμό μας το ημερολόγιο έδειξε Φεβρουάριο

Aποφασίσαμε να ζωγραφίσουμε το νέο μας μήνα.

  20/2/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΩΣΑΜΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΑΘΜΟ

Η ΓΥΨΟΜΕΤΑΛ Α.Ε. φρόντισε να γίνει ο Παιδικός Σταθμός μας καινούργιος.

Προσέφερε δωρεάν το βάψιμο όλου του Παιδικού Σταθμού μας με εξειδικευμένο συνεργείο που δούλεψε από τις 9-1-2015 έως τις 22-1-2015.

  13/2/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μία μέρα στο Παιδικό Σταθμό είναι μία μέρα αλλιώτικη από τις άλλες.

07.00– 16.00. Θέλουμε σε αυτές τις ώρες να χωρέσουν πολλά. Όλα αυτά αν γίνεται που δε μπορούν να ζήσουν στο σπίτι τους.
Ο Παιδικός Σταθμός είναι η μικρογραφία ενός σπιτιού, μιας οικογένειας, μιας μεγάλης αγκαλιάς.

  10/2/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Ευχόμαστε η καινούρια χρονιά να είναι γεμάτη με όμορφες ξεχωριστές στιγμές , όνειρα και αισιοδοξία. Παιδικά χαμόγελα,  τρυφεροί άνθρωποι , χρώματα, ήχοι και αρώματα να ομορφαίνουν την κάθε μέρα.

  3/2/2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.